Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pachete de pornire

Descrierea categoriei

Seturile pentru iluminat inteligent sunt potrivite pentru oricine dorește să încerce iluminatul inteligent. Setul de bază este oferit de producătorul Philips sub denumirea Philips HUE Starter Kit. Veți găsi două becuri și dispozitivul de conectare Philips HUE Bridge.

Există kit-uri pentru banda LED RGB în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru a monta corespunzător acest tip de bandă.

Kit-urile de iluminat inteligent pentru scări sunt foarte apreciate deoarece sunt disponibile în mai multe variante în funcție de dimensiunea scărilor. Pentru un astfel de kit este recomandat să cumpărați un set de becuri inteligente.

Există foarte multe seturi de corpuri de iluminat pentru interior, dar unul dintre cele mai cunoscute și apreciate este setul Philips HUE, care conține anumite tehnologii de ultimă oră.

Dacă doriți să cumpărați un set de corpuri de iluminat led îl veți găsi cu siguranță pe site-ul nostru la cele mai mici prețuri. 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i