Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pachete de pornire

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Seturile pentru iluminat inteligent sunt potrivite pentru oricine dorește să încerce iluminatul inteligent. Setul de bază este oferit de producătorul Philips sub denumirea Philips HUE Starter Kit. Veți găsi două becuri și dispozitivul de conectare Philips HUE Bridge.

Există kit-uri pentru banda LED RGB în care găsești toate accesoriile de care ai nevoie pentru a monta corespunzător acest tip de bandă.

Kit-urile de iluminat inteligent pentru scări sunt foarte apreciate deoarece sunt disponibile în mai multe variante în funcție de dimensiunea scărilor. Pentru un astfel de kit este recomandat să cumpărați un set de becuri inteligente.

Există foarte multe seturi de corpuri de iluminat pentru interior, dar unul dintre cele mai cunoscute și apreciate este setul Philips HUE, care conține anumite tehnologii de ultimă oră.

Dacă doriți să cumpărați un set de corpuri de iluminat led îl veți găsi cu siguranță pe site-ul nostru la cele mai mici prețuri. 

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i