Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Produse resigilate

Kategorie AKCE
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Produse de iluminat resigilate la reducere

Dacă vreți să vă schimbați corpurile de iluminat din locuință dar nu doriți să plătiți prețul complet pentru ele produsele resigilate sunt o soluție foarte bună pentru dumneavoastră. Pe site-ul nostru veți găsi corpuri de iluminat resigilate pentru toate camerele din locuință.

Pentru camera de zi avem lustre Eglo resigilate, lustre pe cablu resigilate sau chiar plafoniere resigilate. Vă puteți alege în funcție de preferințele personale chiar și lămpi suspendate resigilate cu design-uri moderne.

În ceea ce privește iluminatul din baie avem lămpi spot resigilate sau chiar aplice resigilate, ambele cu protecție mare IP44.

Pe site-ul nostru veți găsi chiar și corpuri de iluminat de perete resigilate pe care le puteți utiliza chiar și la exterior.

Alegeți-vă corpurile de iluminat resigilate preferate

Pentru camera copilului avem atât lustre pentru copii resigilate cu designuri speciale pentru cei mici cât și lămpi de masă resigilate care le vor proteja ochii celor mici.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i