Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Corpuri de iluminat Rabalux

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Rabalux - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Corpuri de iluminat Rabalux – corpuri de iluminat maghiare


Marca RABALUX a fost înființată în anul 1993 în Ungaria și a devenit rapid un producător important pe piața din Ungaria în domeniul iluminatului. În momentul de față, societatea este prezentă în 12 țări europene (Ungaria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Bulgaria, Croația, Ucraina, Serbia, Letonia, Lituania, Estonia). Societatea comercială Rabalux SRL este activă pe piața din România de peste 15 ani și este în creștere constantă.

Ne bucurăm că putem să vă oferim corpuri de iluminat RABALUX în magazinul nostru virtual.

Tipuri de corpuri de iluminat RABALUX
Activitatea principală a firmei RABALUX este producția și vânzarea corpurilor de iluminat pentru casă și spațiile exterioare, cum ar fi aplice RABALUX și plafoniere, lustre, spoturi, lămpi de birou și lampadare. Corpurile de iluminat RABALUX se remarcă prin calitate superioară și prin atenția pentru nevoile clienților. Compania s-a remarcat în industrie și prin corpurile de iluminat LED RABALUX care au o eficiență energetică demnă de invidiat. Un alt domeniul în care firma excelează este iluminat pentru copii RABALUX care are designuri inedite și unice foarte apreciate de cei mici.

Corpuri de iluminat exterior RABALUX
În ceea ce privește exteriorul locuinței compania a construit lămpi de grădină dar și lămpi solare.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i