Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Trio

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania germană TRIO Leuchten a fost una de succes încă de la înființare, și anume încă din anul 1991. În prezent, TRIO Leuchten este unul din principalii producători și furnizori de corpuri de iluminat decorative din Europa. Compania se axează pe noile trenduri din industrie, iluminat modern, design și tehnologie. În cadrul producției de corpuri de iluminat ține cont de dorințele clienților săi, dar are în vedere și protecția mediului înconjurător.


Corpuri de iluminat Trio


Iluminatul LED este printre principalele domenii în care s-a dezvoltat compania. Astfel încât spoturile Trio și plafonierele Trio s-au remarcat pe piață în special prin eficiența energetică ridicată. Corpurile de iluminat Trio se mai remarcă și prin raportul excelent calitate preț, astfel încât sunt accesibile și pentru persoanele cu un buget mai mic.


Pentru camera de zi lustrele cu fir Trio pot fi alegerea excelentă pentru locuințele care se axează pe un design predominat moderne. Acestea se pot folosi excelent în combinație cu lampadarele Trio pentru a iluminat complet o cameră de zi. Lămpile de masă Trio au anumite designuri futuriste, preferate de cei mai mulți designeri de interior. Pe de altă parte aplicele Trio se remarcă printr-un design minimalist.


Alte produse Trio


Pe lângă corpurile de iluminat becurile Trio dar și ventilatoarele Trio sunt printre preferințele consumatorilor.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i