Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat pentru copii

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Plafonierele pentru copii îndeplinesc funcția de iluminare și de design al interiorului camerei copilului. Oferim o gamă variată de plafoniere, pe care copii le vor îndrăgi datorită aspectului unic al acestora. 

O lustră pentru copii are designuri special concepute exact pentru gusturile celor mici. În același timp veioza pentru copii vine în diferite forme foarte interesante și diferite de alte corpuri de iluminat.

O lustră pentru camera copiilor trebuie aleasă cu mare atenție și cel mai bine este să-i consultați și pe cei mici în legătură cu această alegere. Mulți copii preferă plafoniera pentru copii, alții preferă lustrele pentru copii Disney datorită designurilor cu desene animate.

Pe lângă corpurile de iluminat camera copiilor clasice o lampă de birou pentru copii ar fi foarte utilă mai ales pentru copiii care merg la școală sau grădiniță.

În funcție de sex cele mai căutate corpuri de iluminat pentru copii sunt lustrele pentru camera băieților și lustrele pentru fetițe.

Dacă sunteți în căutare de lustre pentru dormitorul copiilor atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cel mai mic preț.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i