Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat casa scării

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Iluminat casa scării - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Aveți deja gata casa scării și vă gândiți cum s-o iluminați? Dacă doriți să economisiți cât mai multă energie, o opțiune foarte convenabilă este iluminarea led a casei scării. Oferim benzi LED, care au un aspect foarte modern și totodată iluminează uniform întregul spațiu. 

Pentru iluminarea casei scării puteți opta de asemenea pentru corpuri de iluminat LED de la firma Skoff. Avantajul acestor corpuri de iluminat de perete este consumul redus de energie, instalarea simplă și dimensiunile reduse. La astfel de corpuri de iluminat puteți alege de asemenea culoarea luminii (alb, roșu, albastru, verde). Lămpile LED SKOFF luminează în două direcții, direcția principală în jos și reflexia din lateral. 

Chiar dacă probabil nu prea te gândești la designul casei scării dar un candelabru pentru casa scării sau o lustră pentru casa scării pot schimba complet aspectul locului.

Lustrele pentru casa scării sunt special create cu un design minimalist, care în unele cazuri au și senzor de incendiu încorporat.

Cu toții știm că iluminatul casei scării cu senzori este cel mai des folosit pentru că au trecut vremurile când trebuia să aprinzi un întrerupător pentru a se deschide lumina pe casa scării. Acum există un temporizator de iluminat casa scării care face în așa fel încât lumina să se aprindă doar când este nevoie.

Sistemele de iluminat casa scării sunt multiple și tehnologiile din ce în ce mai avansate, site-ul nostru vă oferă chiar și  senzori de iluminat casa scării care ajută la pornirea și oprirea luminii doar când există vreo persoană prin preajmă.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i