Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere - Luminozitate reglabilă cu telefonul mobil

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Cele mai întâlnite produse din domeniul iluminatului sunt plafonierele. Plafonierele sunt caracterizate de obicei prin dimensiuni mai mici, ceea ce le desemnează ca fiind un tip universal de iluminat. Acest avantaj le oferă plafonierelor, posibilitatea să exceleze în zona camerei de zi, a băi, bucătăriei și în camerele copiilor. 

Cea mai bună alegere pentru interiorul locuinței dumneavoastră sunt plafonierele led. Acestea nu numai că asigură o iluminare perfectă a interiorului, dar, de asemenea vă reduc costurile la energia electrică. Atât plafonierele clasice cât și plafonierele led pot fi cumpărate cu senzor inclus. Prin urmare în combinație cu tehnologia led economisiți dublu.

Sunt foarte utilizate plafonierele pentru baie deoarece sunt destul de mici și robuste și nu aglomerează spațiul inutil. În același timp o plafonieră led cu telecomandă  beneficiază de tehnologii de ultimă oră și chiar poate fi controlată din telecomandă de oriunde te afli în casă.

Cu toate că nu se folosesc atât de des și utilizatorii nu le preferă în aceste camere sunt soluții interesante de iluminat și plafonierele led de bucătărie sau plafonierele de dormitor.

Pentru toate spațiile din exterior grădini, terase, foișoare se folosește plafoniera de exterior care are tehnologii interesante și inovative de protecție și de economisire a consumul de energie.

Probabil ați auzit deja de plafoniera Eglo deoarece este una dintre cele mai utilizate plafoniere de pe piață și poate veni atât în varianta de plafonieră rustică și în varianta mai modernă de plafonieră led RGB.

Dacă vă doriți plafoniere pentru camera de zi sau orice tip de plafoniere pe site-ul nostru le veți găsi la cel mai mic preț.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i