Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Aplică LED dimabilă LISTON LED/8W/230V aurie Immax Neo 07129L + telecomandă Tuya

Această aplică din seria LISTON va complementa în mod elegant atmosfera fiecărei camere sau hol. Culorile dominante au fost înlocuite de culoarea aurie elegantă care animă cu adevărat aceste corpuri... Mai multe informații
În stoc 12 buc.- expediere rapidă

Restul bucăților: 7 zile

- expediere rapidă
262 Lei
Clasă energetică FClasă energetică F
Afișează descrierea
  • Retur în 60 de zile
  • Garanție: 36 luni
Transport gratuit
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

  • Această aplică din seria LISTON va complementa în mod elegant atmosfera fiecărei camere sau hol.
  • Culorile dominante au fost înlocuite de culoarea aurie elegantă care animă cu adevărat aceste corpuri de iluminat mici și care conferă prospețime și originalitate spațiului interior.
  • Un rând frumos și pur de aplice LED îndeplinește rolul de completare și armonizare a iluminatului din seria de lustre LISTON, al cărei scop este acela de iluminare a bucătăriei.
  • După conectarea corpurilor de iluminat la pasarela inteligentă Immax NEO, toate aceste dispozitive conectate pot fi controlate cu telefonul prin aplicația Immax NEO. Aplicația va permite utilizarea practică a tuturor funcțiilor în orice moment și de oriunde.
  • Sistemul Immax NEO este pe deplin compatibil cu sistemul Philips HUE, ambele funcționând pe platforma ZigBee 3.0. În plus, sistemul mai este compatibil cu Amazon Alexa, Google Assistant și Apple Siri, precum și alte aplicații Android și iOS.
  • Telecomanda furnizată ZigBee 3.0 vă va ajuta în mod fiabil să modificați nuanțele de culoare albă, intensitatea luminoasă dintr-o cameră sau să opriți luminile.
  • Produsele Immax Neo pot fi controlate cu întrerupătoare inteligente – oferta noastră se găsește AICI.

Descărcați aplicația Immax NEO, scanați codul QR prin care se realizează conexiunea la dispozitivul Immax NEO SMART BRIDGE și veți vedea instantaneu toate funcțiile și produsele pe care le puteți controla cu ușurință. De asemenea, becurile pot fi controlate fără dispozitivul SMART BRIDGE prin folosirea unei telecomenzi (doar funcțiile de bază, cum ar fi pornirea/oprirea sau reglarea luminozității). Vă puteți controla locuința inteligentă cu vocea, telefonul, tableta sau telecomanda.

Immax NEO funcționează pe platforma globală Tuya, care integrează toate dispozitivele într-o singură unitate controlabilă. Pe lângă produse de iluminat și multe alte accesorii, aceasta poate controla și produsele de securitate, cum ar fi alarmele, camerele și diferiți senzori de securitate. Aplicația este compatibilă cu limba setată pe telefonul mobil.

Aspectul și funcțiile telecomenzii pot diferi în funcție de lotul de corpuri de iluminat, întrucât producătorul depune eforturi continue în vederea îmbunătățirii acesteia.

Recenzii

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Aveți o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i