Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce iluminat oglindă alegem pentru baie?

Baie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Pentru iluminarea oglinzii puteți folosi lămpi fluorescente de perete. Sau puteți cumpăra direct oglindă cu lumină.

Deși nu pare, omul petrece mult timp în baie. Acest lucru se aplică de două ori mai mult la timpul petrecut la oglindă, prin urmare alegerea unui iluminat de baie calitativ deasupra oglinzii nu trebuie subestimată.  

Lumină intensivă, dar ușor difuză

După cum ați citit în articolul nostru Ce lampă să alegi pentru baie, trebuie să țineți cont în primul rând de siguranță. Asta înseamnă că vă uitați de fiecare dată pe ambalajul lămpii și să vedeți ce protecției IP are și în care părți ale băi puteți monta lampa. În valoarea IP o să vă intereseze în special a doua cifră, care indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Țineți minte, cu cât numărul este mai mare cu atât protecția este mai mare.
   

Iluminatul oglinzii poate fi asigurat în mai multe moduri. Fie vă puteți cumpăra direct o oglindă cu lumină, sau să alegeți din gama largă de aplice pentru oglindă. Poate fi vorba de diferite lămpi, dar foarte preferate sunt aplicele de perete fluorescente, pentru că pot fi amplasate deasupra și lângă oglindă. Este necesar ca lumina să fie foarte intensivă (pentru a evita, de ex., tăierea în timpul bărbierutului), dar să fie ușor împrăștiată, pentru a nu orbi și creea umbre necorăspunzătoare pe față. 
Dacă doriți să aveți o baie în trend, spațiul din jurul oglinzii poate fi iluminat cu benzi LED, care pot fi schimbate în diferite culori.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i