Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lampadare - Jupiter

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lampadarele sunt corpuri de iluminat secundar care susțin corpurile de iluminat principal dintr-o cameră. Pe piață în aceste zile există foarte multe tipuri de lampadare de la lampadare moderne până la lampadare de epocă, pentru orice stil de design interior.

Lampadare cu funcții moderne

Lampadarele moderne sunt cele mai evoluate din punct de vedere tehnologic și au anumite funcții inedite. Printre cele mai cunoscute lampadare moderne regăsim lampadarul cu intensitate reglabilă dar și lampadarul tactil. Pe lângă acestea lampadarul LED are o eficiență energetică ridicată ajutând la economisirea de curent electric.

Pentru locuințele cu un stil de design retro de obicei se folosesc lampadarele rustice în special lampadarele din lemn. Acestea sunt lampadare de design care nu au doar designuri speciale dar sunt apreciate și datorită funcțiilor moderne.

Lampadarele pentru copii se remarcă prin designurile diferite față de lampadarele clasice, inspirate din desene animate sau din personajele Disney, foarte îndrăgite de cei mici.

Lampadare la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de lampadare ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i