Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lampadare - Luxera

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lampadarele sunt parte integrantă din iluminatul camerei de zi, dar pe lângă camera de zi le puteți folosi și în celelalte camere. Pe lângă lampadarele clasice cu o singură sursă de lumină puteți alege o lampă secundară, care poate fi folosită ca și lampă de citit

În aceste zile, preferate sunt lămpile cu luminozitate reglabilă care sunt echipate cu variator de tensiune direct pe lampă sau au variator de tensiune extern. Acestea pot fi și cu, control la distanță. Adesea le puteți găsi și sub denumirea de lampadare cu regulator de iluminare.

În prezent lampadarele se confruntă cu o renaștere iar preferate sunt piesele de design în stil nordic, dominat de lemn și culori vibrante. Practice sunt lămpile spot direcționabile, cu care puteți ilumina diferite colțuri ale camerei. Desigur, la lămpile moderne există posibilitatea alegerii dintre becurile incandescente și iluminatul LED. Lampadarele LED sunt o soluție bună dacă vă gândiți să vă alegeți un lampadar pentru camera de zi.

Întotdeauna va fi o disensiune între persoanele care sunt pro lampadarele de epocă și persoanele care adoră lampadarele moderne. Lampadarele cu picior înalt au fost foarte căutate acum câțiva ani, dar acum sunt mai apreciate lampadarele din lemn.

Dacă se strică un abajur de lampadar va fi destul de greu de înlocuit deoarece sunt destul de greu de găsit mai ales pentru lampadarele de epocă.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i