0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Economisiți cu iluminat LED

Iosif

Nu vă place să aruncați bani pe geam? Nu trebuie să o faceți. Treceți pe iluminat LED și veți economisi.

Tehnologia modernă LED

Vă place să fiți în pas cu tehnologia și vă bucurați pentru fiecare leu economisit? Încercați tot timpul să economisiți consumul de curent electric, dar nu reușiți să ajungeți la consumul dorit și să plătiți cât mai puțin? Înseamnă că ceva nu este bine. Nu știți ce? Vom încerca să vă sfătuim. Dacă vă doriți chiar să primiți înapoi măcar o sumă mică plătită pe energia electrică, puteți atinge acest scop prin achiziționarea de echipamente electrice cu tehnologia LED. Puteți începe cu corpurile de iluminat. Da, și aici tehnologia modernă LED vă va ajuta să vă economisiți cheltuielile și nu este vorba de sume neglijabile. Este suficient să achiziționați corpuri de iluminat LED cu module LED integrate sau becuri LED și tuburile fluorescente LED. Fie că alegeți noi corpuri de iluminat LED sau doar becuri LED, ambele au o mulțime de avantaje, nefiind vorba doar de banii economisiți.
Iluminatul LED este din ce în ce mai popular. Mulți dintre noi am schimbat deja majoritatea surselor de lumină clasice cu LED sau am achiziționat direct lămpi noi LED. Însă dacă dumneavoastră nu ați făcut încă acest lucru, este timpul să faceți această schimbare și să cunoașteți avantajele acestora. Cu iluminatul LED o să vă simțiți mai bine acasă.
null 
 

Economisirea cheltuielilor nu reprezintă singurul avantaj

Așa cum am menționat mai sus, corpurile de iluminat LED sunt foarte economice. Față de cele clasice, lămpile LED au însă o mulțime de alte avantaje. De exemplu, puteți selecta culoarea luminii, care vă place și cum ați dori să fie luminată o anumită cameră. De asemenea, nu putem omite durata de viață foarte lungă, care poate ajunge până la zeci de mii de ore de funcționare. Iar dacă aveți nevoie de un corp de iluminat pentru materiale mai sensibile sau alimente, puteți fi siguri că nici în cazul acesta nu veți face o greșeală. Aceste corpuri nu emit radiații infraroșii, ultraviolete sau termice. Prin urmare, sunt într-adevăr sigure și în spațiile cele mai sensibile.
null 

O atmosferă plăcută veți reuși să creați și pentru crăciun cu ajutorul iluminatului LED. În ofertă puteți găsi multe lumini LED de crăciun sub formă de diferite tipuri de lanțuri de crăciun, decorațiuni și chiar lumini LED pentru brad.

Iluminat LED în toate camerele
 
Corpurile de iluminat LED pot fi instalate în fiecare cameră a casei sau apartamentului dvs. Chiar dacă la început poate nu vă vine să credeți că într-adevăr veți economisi cu iluminatul LED, chiar așa este. De exemplu, în bucătărie puteți amplasa bandă LED sub mobilă. Montajul acesteia este foarte simplu, iar rezultatul arată minunat. Benzile LED nu se pot folosi doar în bucătărie. Vă pot ilumina și mobila din living sau alte locuri în casa dumneavoastră. De asemenea, puteți alege din gama largă de plafoniere, aplice de perete sau spoturi pentru dormitor, living sau camera copilului. În afară de acestea, mai sunt și diferite lămpi LED, care își găsesc utilitatea în fiecare colț, pe fiecare birou sau noptieră. În baie puteți alege oglindă cu iluminat LED. Acolo unde nu aveți posibilitatea conectării la rețea, puteți folosi lămpi LED pe baterii.
De asemenea spațiile exterioare le puteți ilumina cu lămpile LED pentru exterior. Dacă doriți să economisiți și mai mult puteți să vă uitați peste lămpile solare LED pentru grădină. Luminile și lămpile solare vor crea o atmosferă plăcută în grădină iar lămpile exterioare LED cu senzor o să vă orientați mai ușor în grădină și după înserare. De asemenea puteți încerca și proiectoare LED.
null 
Dacă până acum nu ați crezut că puteți economisi cu iluminat LED, acum vă puteți convinge singuri. Înlocuiți lămpile clasice cu LED cât mai repede și veți vedea că sumele economisite nu sunt neglijabile, și le puteți folosi pentru concediu sau pur și simplu pentru cumpărături.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Articole pe aceeasi tema

Calculator economisire cu becuri LED S-ar putea să vă intereseze
Ce bandă LED pentru bucătărie? Iluminat bucătărie
Cum alegem proiector LED? Exterior

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter