Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Benzi LED – benzi cu diode - Immax NEO

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Banda cu diode LED autoadezivă, sau altfel spus banda led este adecvată pentru iluminarea decorativă a încăperilor, care datorită flexibilității și stratului adeziv de pe partea inferioară a benzii, se poate lipi direct pe orice suprafață, de exemplu sub rafturi, pe mobilă, sub treptele scărilor, pe marginea oglinzii etc. Iluminarea locuinței consumă multă energie electrică, care reprezintă o sumă importantă din bugetul familiei. De aceea benzile LED sunt concepute pentru a consuma foarte puțin curent electric.

Pentru un birou sau pentru dormitor se folosesc mai des benzile led RGB care își pot schimba culori luminii. În schimb pentru bucătărie se folosesc mai mult benzile led pentru bucătărie care au o lumină mai caldă.

O bandă led cu telecomandă este utilă în orice locuință deoarece va reuși să-i ofere un aspect mai modern și mai interesant. Banda led multicoloră vă oferă posibilitatea de a schimba culorile în funcție de starea dumneavoastră de spirit, dispunând de o gamă variată de culori.

Chiar dacă aceste benzi sunt folosite în special în interior există și benzi LED pentru exterior, pentru terase sau foișoare.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i