Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi de masă de design

  • Culoare
  • Număr becuri
  • Funcția
  • Soclu
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Material
  • Spațiul
  • Putere max. bec
  • Disponibilitate

Culoare

Altele
alama (2)
alb (48)
albastru (2)
antracit (1)
argintiu (4)
auriu (3)
bej (7)
bronz (2)
crem (1)
crom mat (11)
de cupru (6)
gri (10)
maro (9)
negru (24)
roşu (3)
roz (3)
verde (4)
violet (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Soclu

Altele
E14 (29)
E27 (39)
G4 (2)
G6,35 (1)
G9 (9)
GU10 (4)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (127)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Producător

Recomandăm
Eglo (23)
Globo (19)
Jupiter (4)
Lucide (32)
Luxera (10)
Philips (15)
Prezent (2)
Altele
Argon (1)
Ideal Lux (7)
KEMAR (1)
LEDKO (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Material

Altele
beton (1)
ceramica (11)
cristal (2)
lemn (6)
metal (99)
plastic (37)
sare (1)
sticla (25)
textile (12)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Atelier (31)
Dormitor (91)
Hol (1)
Living (77)

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).
 Lămpi de masă de design
 
Lămpile cu aspect modern cu accent pus pe material, design și finisajul iluminatului. Acestea sunt lămpile de masă de design. Diferite lămpi suplimentare cum ar fi lămpile de masă pot servi ca iluminat funcțional de exemplu când lucrați la birou sau când citiți în fotoliu sau pot îndeplini funcția de element decorativ, care va înfrumuseța interiorul.
 
Forme neobișnuite sau culorile extraordinare și design care nu se învechește își vor găsi entuziaștii. De asemenea merită menționat că lampa de masă de design este completată de sura de lumină prin urmare becul sau o lampă fluorescentă mică.
 
O bucată în forma unei lămpi de design își poate permite oricine, pentru că nu de fiecare dată înseamnă că trebuie să fie scump. Lămpile de design ieftine le găsiți în oferta noastră, doar să vă alegeți. Pot avea o tentă metalită de auriu și argintiu precum și materialul interesant din care sunt fabricate. Poate beton sau ceramică ca completa designul lămpilor de masă. 

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL