Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Baie - Brilo

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Baia trebuie să fie iluminată cu corpuri de iluminat rezistente la apă și la umiditate cu o protecție specială.

Nu trebuie să subapreciem iluminatul băii. În baie ne bărbierim, ne pieptănăm, ne machiem, pe scurt facem activități pentru care avem nevoie de lumină bună. Din acest motiv, vom alege un corp de iluminat pentru baie care, prin forma sa, poate conferi o lumină dispersată și clară.

Astăzi sunt la modă băile de mari dimensiuni și de aceea trebuie instalate mai multe corpuri de iluminat pentru baie, poziționarea acestora fiind foarte importantă. Puteți alege între plafonierespoturiaplice de perete sau chiar lustre pentru baie. Dacă preferați un iluminat pentru baie ascuns în tavan, puteți alege plafoniere pentru baie încastrate. De asemenea, veți avea nevoie și de corpuri de iluminat pentru oglindă sau chiar o oglindă de baie cu LED încorporat. În oferta noastră găsiți atât iluminat pentru baie clasic, cât și iluminat de baie de lux.

În magazinul nostru virtual găsiți zeci și sute de diferite corpuri de iluminat pentru baie, toate îndeplinind normele importante de siguranță.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i