Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce tip de iluminat să alegem pentru filigorie?

Exterior
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Filigoria este locul ideal pentru a vă relaxa iar ca totul să fie perfect este bine să fie iluminată corespunzător. Recomandăm tipuri potrivite de lumini și nu vor lipsi nici imagini pentru inspirație.

Se folosesc aplice de perete pe fațadă

Când vă uitați în oferta actuală de lămpi exterioare, cele mai repezentate sunt aplicele de perete care se amplasează pe fațada casei sau constrocția filigoriei. Puteți alege diferite modele, care pot determina și dispersia luminii. Pentru filigorii mai mari este recomandat să folosiți mai multe corpuri de iluminat. Pentru spații mai mici o soluție interesantă este folosirea lămpilor încastrate.
 
     
O altă variantă pentru iluminarea filigoriei sunt lămpile suspendate. Cel mai des este vorba de lustrele metalice pe lanț în formă de felinare. Aceste tipuri au avantajul de a oferi lumină uniformă și de asemenea se potrivesc perfect în majoritatea filigoriilor.

Este importantă protecția împotriva pătrunderii apei și corpurilor străine

Dacă aveți amplasată lumina în filigorie în așa fel încât în cea mai mare parte a zilei este la soare, nu trebuie să fie neapărat pe curent, dar puteți folosi și lămpi solare moderne LED. Economisiți bani, veți sprijini asigurarea de viață și nu trebuie să aveți tras curentul în filigorie.

Indiferent ce lampă veți alege, nu uitați că în primul rând trebuie să fie sigură, ceea ce înseamnă că trebuie să fie suficient de protejată la condițiile exterioare. În practică aceasta înseamnă să achiziționați pentru iluminarea filigoriiei doar iluminat cu procecție IP44 sau mai mare. Astfel veți avea asigurată protecția împotriva corpurilor străine cu diametru de 1mm sau mai mari și împotriva stropirii apei din toate direcțiile.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i