0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Lămpi spot și încastrate

Iosif

Vă doriți un iluminat central nou, dar lustra nu este potrivită pentru dvs.? Încercați lămpi spot sau încastrate.

Cu spoturi nu veți da greș

Fie că aveți nevoie de lampă pentru dormitor, living sau camera copilului, puteți fi siguri că spotul o să vă servească bine și de asemenea veți face și spectacol frumos. În funcție de sitlul din casa dvs. puteți alege exact ce aveți nevoie. Pentru apartamentele sau casele moderne se vor potrivi perfect unele spoturi de design. Fie că aveți camere mai mari sau spații mai mici de apartament, nu trebuie să fie o problemă. Puteți alege de ex. spoturi mici cu un bec, sau lampă spot cu mai multe becuri care va ilumina spații mai mari. În plus, pe lângă faptul că veți economisi câțiva lei, o să vă bucure că multe spoturi sunt în variantă LED
null 
De asemenea baia poate fi iluminată elegant. În ofertă găsiți și spoturi pentru baie, care îndeplinesc toate cerințele pentru iluminarea în siguranță a încăperilor cu umiditate ridicată. Dispun de un grad de protecție mai ridicat, care este obligatoriu pentru baie sau aceste spații, unde poate intra în contact cu apa.
 
De asemenea copii dvs. pot fi mulțumiți. Petnru camera copilului puteți comanda lămpi spot pentru copii. Fie puteți comanda lampă spot în diferite culori sau cu diferite motive sau personaje pentru copii. Puteți completa camera copilului de ex. cu lămpi spot de perete, care vor îndeplini perfect funcția iluminatului suplimentar.
null                        null 

Lămpi încastrate pentru casă modernă

Din ce în ce mai populare și mai folosite sunt lămpile încastrate. Dacă v-ați găndit că într-un living modern trebuie să fie neapărat o lustră mare, atunci vă înșelați. În prezent vin în prim plan lămpile încastrate, care arată perfect și în living. Chiar dacă aveți un living mai mare, dormitor și coridor, puteți amplasa lămpile încastrate cum aveți nevoie, pentru a ilumina bine întreg spațiul. Dacă electricianul o să vă conecteze mai multe faze, puteți să vă aprindeți singuri mai multe sau mai puține lămpi. Pe lângă spoturi, în baie și aceste lămpi încastrate sunt o variantă. Lămpile încastrate baie dispun de protecție IP mai ridicată, care este obligatorie pentru baie.
null
Dacă aveți nevoie de un corp de iluminat nou și lustra nu este stilul dvs., alegeți un spot sau lampă încastrată. Singuri veți ști că nu veți greși. Mai degrabă veți fi foarte încăntat de ele.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Articole pe aceeasi tema

Flux luminos si intensitatea luminii Surse de lumină
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Iluminat bucătărie
Cum algeți iluminatul pentru baie Lămpi de baie

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2019 Donoci srl, Toate drepturile rezervate.