Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegem iluminatul perfect pentru căile de acces?

Exterior
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Pentru a vă putea folosi cât mai mult de iluminatul căilor de acces este necesar ca acesta să aibă o valoare ridicată a protecției IP.

Cel mai popular iluminat de acces este cu tehnologie LED

Iluminat căi de acces așa cum reiese deja și din denumire, cel mai des sunt încorporate în căile de acces care duc către garaj, dar își vor găsi utilitatea la iluminarea trotuarului, indiferent dacă este spre intrarea de la casă sau spre iazul din grădină. Iluminatul de acces combină funcționalitatea - o să vă orientați mai bine în timpul parcării și în timpul plimbării prin grădină – și de asemenea sunt un element decorativ frumos. Datorită luminii mai puțin intensive creează atmosfera potrivită. Deoarece de obicei au becuri LED, puteți fi sigur de un consum foarte redus de energie.


Pentru a vă putea folosi cât mai mult de iluminatul căilor de acces, trebuie să urmăriți din ce material sunt fabricate (de preferință oțel sau alte metale) și ce valoare IP de protecție au. Recomandăm IP67, care indică că lumina este protejată împotriva pătrunderii corpurilor străine și împotriva prafului și de asemenea este protejată împotriva imersiunii temporare în apă – 15 cm până la 1 m adâncime. (Mai multe depsre protecția IP aici). Dacă intenționați să treceți cu mașina peste iluminatul de acces, este necesar să aflați la ce greutate maximă pot rezista (adesea sunt până în 2 000 kg).


În magazinul nostru vă puteți alege iluminat de acces de diferite modele și cu diferite adâncimi de încastrare sau diametrul orificiului de montare. În ofertă avem și iluminat căi de acces solar. Dacă trebuie să iluminați scara exterioară, recomandăm să mai faceși clic pe categoria iluminat exterior.
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i